HTC One M9‎

< < Menu

Använda Snabbinställningar

I panelen Snabbinställningar kan du enkelt slå på eller stänga av inställningar som t.ex. Wi‍-Fi och Bluetooth.
  1. Gör något av följande:
    • Med hjälp av två fingrar svep nedåt från statusfältet.
    • Svep nedåt två gånger från statusfältet.
  2. För att slå på eller stänga av en inställning, tryck bara på dess ruta.
  3. Ändra alternativ för en inställning genom att trycka in och hålla ned dess ruta. Eller tryck på .

Anpassa Snabbinställningar

Du kan ta bort, byta eller ordna om rutorna i Snabbinställningar.
  1. Svep nedåt med två fingrar från den övre delen av skärmen för att öppna Snabbinställningar.
  2. Tryck på och gör ett av följande:
    • I listan Snabbinställningar, tryck och håll ner bredvid det objekt som du vill flytta och dra det för att ordna om listan.
    • I Dolda objekt, tryck och håll ner och dra den uppåt för att göra den tillgänglig i Snabbinställningar.
Obs!: Det finns en gräns för det antal plattor som kan visas i Snabbinställningar. Du måste kanske ta bort ett befintligt objekt för att skapa utrymme för en ny. För att ta bort ett objekt, dra den under Dolda objekt.