HTC One M9‎

< < Menu

nano-SIM-kort

HTC One M9 använder ett nano-SIM-kort.
Använd endast ett standard nano-SIM-kort. Isättning av ett modifierat kort som är tjockare än ett vanligt nano-SIM-kort kan göra att kortet inte passar ordentligt eller medföra skador på kortplatsen.

Sätta in ett nano-SIM-kort

1. Håll telefonen vänd nedåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen—eller ett böjt pappersgem—i fackborttagningshålet bredvid nano-SIM-kortplatsen.
  3. Tryck in spetsen i hålet tills facket öppnas och dra sedan ut facket.
  4. Placera nano-SIM-kortet i hållaren med guldkontakterna vända uppåt och det avfasade hörnet vänt utåt.
  5. Skjut tillbaka korthållaren i kortplatsen.

Ta bort ett nano-SIM-kort

Viktigt: Stäng av HTC One M9 innan du tar ut kortet.
  1. Håll telefonen vänd nedåt.
  2. För in spetsen på fackborttagningsverktyget som medföljde telefonen—eller ett böjt pappersgem—i fackborttagningshålet bredvid nano-SIM-kortplatsen.
  3. Tryck in spetsen hela vägen in i hålet tills korthållaren matas ut.
  4. Dra ut korthållaren och ta ut nano-SIM-kortet.
  5. Se till att du sätter in den tomma korthållaren på sin plats igen.