HTC One M9‎

< < Menu

HTC One M9

1. STRÖM
  2. VOLYM
  3. microSD kortplats med hål för utmatning
  4. Främre kamera
  5. Avståndssensor
  6. IR-sensor
  7. Dubbla högtalare
  8. Notification LED
  9. nano-SIM-kortplats med hål för utmatning
  10. USB-anslutning
  11. 3,5 mm hörlurskontakt
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köp ett skal eller skärmskydd avsett för HTC One M9.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.