HTC One M9‎

< < Menu

Hur felsöker jag telefonen när det finns ett problem?

Om du råkar ut för ett hårdvaru- eller anslutningsproblem med telefonen kan du använda Hjälp-appen för att kontrollera vad som kan vara orsaken till problemet.

Det här kan du göra med Hjälp-appen:

Öppna Hjälp-appen, tryck på och sedan på ett objekt från den utskjutbara menyn. Du kan:
  • Tryck på Videoguider för att titta på tips-videor om telefonens olika funktioner.
  • Tryck på Guider eller Vanliga frågor för att söka och läsa guider, tips och råd, och vanliga frågor.
  • Tryck på Felsökning eller Diagnostikverktyg för att använda en felsökningsguide för att kontrollera grundläggande hårdvarufunktioner.
  • Tryck på Programvaruuppdateringar för att kolla om det finns nya programuppdateringar. Programuppdateringar kan innehålla buggfixar och funktionsförbättringar.