HTC One M9‎

< < Menu

Vad är nytt och annorlunda i den nya programuppdateringen?

Vad är nytt i Android 6.0 Marshmallow

• Now on Tap söker intuitivt efter relaterad information direkt i appen, till exempel medan du tittar på ett meddelande eller en hemsida.
  • Det finns en Minne-inställning som visar hur minnet används på telefonen.
  • För att skydda din telefon och integritet, har Android 6.0 Marshmallow förbättrat sättet för appar att få tillgång till vissa uppgifter eller funktioner, till exempel kontakter eller mikrofonen.
  • Använd ditt nuvarande minneskort som flyttbar lagring som kan sättas in och kommas på vilken som helst Android-telefon. Eller om det är ett helt nytt kort, kan du ställa in det som intern lagring.
  • Doze-läge och App-viloläge hjälper att spara batteritiden genom att begränsa nätverksåtkomst när telefonen inte laddas, och när telefonen eller appar inte används under en längre tid.

Vad har förändrats

• HTC BlinkFeed har utvecklats till en tjänsteplattform som kan aggregera innehåll från partnertjänster på ett enda ställe. News Republic är vår första partner.
  • HTC Backup-tjänsten är inte längre tillgänglig. Nu kan du endast återställa tidigare säkerhetskopior som sparats av HTC Backup till din telefon.
  • Bildmatchning stöds inte längre i Galleri-appen. Du kan prova bildsökfunktionen av Google Foton.
  • Att skicka ett vCard via SMS stöds inte. Du kan fortfarande skicka ett vCard via MMS.