HTC One M9‎

< < Menu

Vad har förändrats i den senaste HTC BlinkFeed?

HTC BlinkFeed har utvecklats till en tjänsteplattform som kan aggregera innehåll från partnertjänster på ett enda ställe. News Republic är vår första partner. HTC BlinkFeed och News Republic samarbetar för att ge dig mer nyhetsinnehåll.
  • Liksom tidigare visas artiklar som du prenumererar på som plattor på HTC BlinkFeed-skärmen. Vad som har förändrats är att genom att trycka på en nyhetsplatta så öppnas News Republic-appen där du kan läsa artikeln och dra fördel av appens funktioner såsom justerbar typsnittsstorlek, nattläge och mer.
  • Prenumererade artiklar och deras innehåll kommer från News Republic-appen.
  • Nyhetsläsning off-line stöds fortfarande. HTC läslista har tagits bort.
  • Du kan fortfarande svepa åt vänster eller höger för att se nästa eller föregående artikel. Tryck på knappen Tillbaka längst ner för att återgå till HTC BlinkFeed-skärmen.