HTC One M9‎

< < Menu

Varför svarar inte min telefon på Motion Launch gester?

I Inställningar > Skärm och gester (eller Skärm, gester och knappar), tryck på Motion Launch-gester och kontrollera att du har valt de Motion Launch alternativ som du önskar.

Om Motion Launch alternativ redan är valt men telefonen inte svarar på dina gester, se möjliga orsaker nedan.

• Det fanns ingen röreslegest före fingergesten. Du måste lyfta upp telefonen först, innan du gör fingergesten.
  • Svepningen var för kort. Svep över en längre yta över skärmen.
  • När du svepte upp för att låsa upp telefonen, så svepte du inte från nedre halvan av skärmen.
  • Om Kamera inte startades, kan det bero på att du inte tryckt på VOLYM-knappen efter att du lyft telefonen i liggande läge.
  • Du kan ha täckt över närhetssensorn när du höll i telefonen. Kontrollera bruksanvisningen eller guiderna för att se var sensorn sitter på telefonen.
  • Du kanske vidrör telefonen för länge efter svep Släpp fingret när telefonen vibrerar.