HTC One A9s‎

< < Menu

Använda NFC

Med det inbyggda NFC (närfältskommunikation) på HTC One A9s kan du på ett ögonblick dela innehåll med en annan NFC-kapabel mobilenhet.
Obs!: Tillgången på NFC varierar beroende på telefonmodell, region och land.
Stråla över en webbsida, foton, kontaktinformation m.m. genom att hålla HTC One A9s och den andra enheten med baksidorna mot varandra.

Du kan också använda NFC för kontaktlösa betalningar. NFC-betalningens tillgänglighet beror på när din mobiloperatör startar denna tjänst. Kontakta din mobiloperatör för detaljer.

Slå på och stänga av NFC

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Inställningar.
  2. Tryck på Mer och sedan på NFC På/av för att slå på den och stänga av den.

Sända innehåll

Viktigt: Se till att båda enheterna är upplåsta och har NFC aktiverat. Om den andra enheten har ett Android Beam-alternativ, se till att det också är aktiverat.
  1. Under visning av innehållet som du vill dela, håll HTC One A9s och den andra telefonen med baksidorna mot varandra.
    Bilden visar var NFC-antennen finns.

Se till att NFC-området (skuggad del) på HTC One A9s och den andra telefonens NFC-område är nära varandra. Experimentera genom att röra telefonerna tills du får en anslutning.

2. När HTC One A9s vibrerar, tryck på skärmen för att skicka innehållet till den andra enheten.
Det delade innhållet visas på den andra skärmen. För vissa objekt som du delar (t.ex. kontaktinformation) visas ytterligare instruktioner för hur man sparar objektet på mottagarenheten.