HTC One A9s‎

< < Menu

Olika sätt att säkerhetskopiera filer, data och inställningar

Är du rädd för att tappa viktigt material på HTC One A9s? Säkerhetskopiera HTC One A9s innan du raderar lagringsutrymmet, utför en fabriksåterställning eller uppgraderar till en ny telefon.

Android Backup-tjänst

Använd ditt Google-konto för att automatiskt säkerhetskopiera appdata och inställningar, inklusive Wi‍-Fi lösenord och filer som lagras av vissa program.

HTC Sync Manager

Använd HTC Sync Manager för att importera musik, foton och video från HTC One A9s till datorn. Du kan även synkronisera lokalt sparade kontakter och spellistor mellan HTC One A9s och datorn.

HTC Sync Manager är dessutom ett bra alternativ om du inte vill säkerhetskopiera dina konton, inställningar och annat personligt innehåll till molnet. Du kan använda det för att skapa säkerhetskopior av HTC One A9s på datorn.

Övriga alternativ för säkerhetskopiering

Om du vill kan du separat säkerhetskopiera dina data eller filer.

Vissa program tillåter att du säkerhetskopierar på telefonminnet eller minneskortet, för att enkelt återställa dem efter en fabriksåterställning. Se bara till att du inte raderar telefonminnet eller minneskortet när du utför en fabriksåterställning.

Meddelanden Säkerhetskopiera dina textmeddelanden till telefonminnet eller minneskortet, eller spara dem som en e-postbilaga.
Kontakter
  • Spara kontakter och övrig personlig information till ditt online-konto så att du kan synkronisera dem när du byter till en annan telefon.
  • Om du har lokalt sparade kontakter i Kontakter-programmet, exportera dem till telefonminnet eller minneskortet.
Filer Kopiera och klistra filer manuellt genom att ansluta HTC One A9s till datorn som en diskenhet.
Övrig data Kontrollera andra appar för att se om de stöder exportering av data till telefonens minne eller minneskort.