HTC One A9s‎

< < Menu

Använda HDR

När du tar porträtt mot en ljusstark bakgrund, använd HDR för att ta klara bilder av motivet. HDR framhäver detaljerna i både högdagrar och skuggor, t.o.m. i högkontrastbelysning.
Viktigt: HDR fungerar bäst när motivet är stilla. Kameran tar flera bilder med olika exponeringsnivåer och kombinerar dem till en förbättrad bild.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Foto. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Se till att markeras. Om inte, tryck på för att slå på HDR.
  4. Tryck på .