HTC One A9s‎

< < Menu

Använda etiketter som programgenvägar

Byt ut vanliga programgenvägar med etiketter som smälter in med startsidans bakgrund. Du kan länka individuella etiketter till olika program.
  1. Växla till Fristils-layout.Se Välja en layout för startsidan för mer information.
  2. Tryck på och håll ned ett tomt utrymme på en widgetpanel.
  3. I popup-menyn, tryck på Lägg till klistermärken.
  4. Tryck på > Etiketter.
  5. Bläddra bland etiketterna och dra sedan en etikett till den widgetpanel där du vill lägga till den.
  6. Tryck på den nya etiketten och sedan på ett program för att länka det till etiketten.
    Tips: Om du behöver länka etiketten till ett annat program, tryck och håll den på widgetpanelen och dra den sedan till Länka tillbaka.
  7. För att visa eller dölja namnet på appen som den är länkad till, tryck och håll etiketten på widgetpanelen och dra den sedan till Visa etikett eller Dölj etikett.
Tips: Du kan välja att visa eller dölja namnlappar för alla etiketter på startsidan. Tryck och håll ner ett tomt utrymme på en widgetpanel och tryck sedan på Visa/dölj etikett för klistermärken.