HTC One A9s‎

< < Menu

Överföra iPhone innehåll genom iCloud

Om du har ett iCloud-konto kan du synkronisera iPhone innehållet till din iCloud-lagring och överföra sedan innehåll såsom kontakter eller foton till HTC One A9s.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Hämta innehåll från en annan telefon.
  2. Tryck på iPhone > Importera från iCloud-säkerhetskopia.
  3. Följ stegen som visas på skärmen för att säkerhetskopiera ditt iPhone innehåll till ditt iCloud lagringsutrymme.
  4. Ange din iCloud e-postadress och lösenord och tryck sedan på Logga in.
  5. Välj den iPhone-säkerhetskopia som du vill överföra till HTC One A9s och tryck sedan på Nästa.
  6. Välj vilken typ av innehåll som du vill överföra, och tryck sedan på Importera.
  7. Vänta tills överföringen är klar och tryck sedan på Klar.
Obs!: Endast vissa kontaktuppgifter kan överföras, t.ex. kontaktens namn, foto, postadress, e-postadress, födelsedatum, årsdagar och anteckningar.