HTC One A9s‎

< < Menu

HTC One A9s

Bilden visar vyn framifrån med märkningsetiketter.
  1. STRÖM
  2. VOLYM
  3. Hörlur
  4. Avståndssensor
  5. Meddelande-LED
  6. Främre kamera
  7. nano-SIM-kortplats
  8. microSD-kortplats
  9. TILLBAKA
  10. Högtalare
  11. USB--anslutning
  12. STARTSIDA / Fingeravtrycksläsare
  13. SENASTE PROGRAM
Viktigt:
Du behöver ett 4G‍/LTE-abonnemang för att använda operatörens 4G/LTE-nätverk för röstsamtal och datatjänster. Kontrollera med din operatör för detaljer.
Obs!:
  • Om du vill använda ett fodral eller skärmskydd, täck inte över avståndssensorn. Köpa ett fodral eller skärmskydd för HTC One A9s.
  • Undvik att koppla headset från tredje-part eller tillbehör med metall som dinglar nära headsetkontakten. Användning av dessa kan påverka mottagningen.