HTC One A9‎

< < Menu

Ta emot filer med Bluetooth

HTC One A9 låter dig ta emot olika sorters filer via Bluetooth, inklusive bilder, musik, kontaktinfo, kalenderhändelser och dokument, t.ex. pdf-filer.
Viktigt: Se enhetens dokumentation för anvisningar om att skicka information via Bluetooth.
  1. Slå på Bluetooth.

Se Slå på eller stänga av Bluetooth.

2. På den sändande enheten skickar du en eller flera filer till HTC One A9.
  3. Om tillfrågad, acceptera förfrågan om parkoppling på HTC One A9 och den sändande enheten. Du kan också uppmanas att ange samma lösenord eller bekräfta det automatiskt genererade lösenordet på båda enheterna.

Du får då en Bluetooth-begäran om auktorisering.

4. Tryck på Parkoppling.
  5. När HTC One A9 får ett meddelande om filöverföring, dra ner Meddelandepanelen, tryck på det inkommande filmeddelandet och tryck sedan på Acceptera.
  6. Ett meddelande visas när en fil överförts. Skjut meddelandepanelen nedåt och tryck sedan på det relevanta meddelandet för att visa filen.
  7. Du kan också trycka på > Visa mottagna filer för att visa filer som tagits emot via Bluetooth.