HTC One A9‎

< < Menu

Strömma musik till högtalare som använder Qualcomm AllPlay smart medieplattform

Innan du börjar se till att högtalarna är anslutna till ditt Wi‍-Fi-nätverk. Se dokumentationen som medföljer högtalarna för att ställa in och ansluta dem till ditt Wi‍-Fi-nätverk.
  1. När du har anslutit högtalarna till ditt Wi‍-Fi-nätverk, öppna en musik-app på HTC One A9.
  2. Svep uppåt med tre fingrar på skärmen.

HTC One A9 slår då automatiskt på Wi‍-Fi och skannar för medieenheter på ditt Wi‍-Fi-nätverk. De tillgängliga högtalarna kommer då att visas.

3. Tryck på den högtalare som du vill ansluta till.
  4. I musik-appen som du använder, börja spela musik. Du kommer då att höra musiken från den högtalare du valt.
  5. För att växla mellan högtalare eller gruppera dem, svep uppåt på skärmen igen med tre fingrar.
    • Tryck bara på en annan högtalare för att strömma musik till den.
    • För att gruppera högtalare så att musiken spelas genom dem samtidigt, tryck på Grupp-knappen bredvid en högtalares namn, välj de andra högtalarna du vill gruppera tillsammans med den och tryck sedan på OK.