HTC One A9‎

< < Menu

Anpassning HTC Dot View

Använd HTC Dot View-fodralet för HTC One A9-appen för att anpssa det som ses genom fodralet.
Från Startsidan tryck på och sedan på HTC Dot View.
Obs!: HTC Dot View-appen är tillgänglig i Google Play. Se till att installera den senaste uppdateringen av appen.

Bakgrund

Välj en förinställd bakgrund eller skapa din egen prickade bakgrund från ett foto.
  1. I HTC Dot View-appen, tryck på > Teman.
  2. Välj ett förinställt mönster som bakgrund.

Tryck på för att skapa din egen bakgrund, och välj därefter om du ska använda ett befintligt foto från Galleri eller ta ett nytt foto. Du kan även lägga till en bakgrund från Teman-appen.

3. Om du har valt eller tagit ett foto, beskär fotot och tryck på Klar.
  4. Tryck på Använd.
Använd en enkel bild med tydliga färger mellan motivet och bakgrunden för bästa resultat när du skapar din egen bakgrund. Använd t.ex. en bild som visar ett motiv med hög kontrast på en enkel bakgrund.

Typer av meddelanden som ska visas

Aviseringar för klockalarm, timers och kalenderhändelser kommer automatiskt att visas genom HTC Dot View-fodralet. Du kan välja om du vill visa eller dölja programmeddelanden, som omfattar E-post, Meddelanden, Telefon m.m.
  1. I HTC Dot View-appen, tryck på > Inställningar > Meddelandeinställningar.
  2. Välj vilka programmeddelanden du vill visa eller dölja.