HTC One A9‎

< < Menu

Google program

Räkna med sviten av Google-appar på HTC One A9 för att hjälpa dig att vara produktiv, surfa på internet, ha det roligt och mycket mer.

Gmail

Gmail gör att du kan skicka och ta emot e-post från dina Google-konton eller från andra e-postkonton—i en enda bekväm app.

Google Chrome

Använd Google Chrome för att surfa på internet, söka på webben och bokmärka dina favorithemsidor.

Google Drive

Lagra dina foton, dokument och övriga filer på Google Drive för att komma åt dem med HTC One A9, din dator och andra mobila enheter. Förutom standardminnet som du får från Google Drive, kan du vara berättigad till extra onlinelagring helt utan kostnad. Logga in på ditt Google-konto på HTC One A9—inte från din dator eller någon annan icke-HTC-telefon—för att ta del av detta erbjudande.

Google Maps

Google Maps låter dig följa din aktuella position, visa trafiksituationer i realtid och få en detaljerad vägbeskrivning till din destination.

Dessutom innehåller programmet ett sökverktyg för att hitta intressepunkter eller en adress på en karta, eller visa gatunivåvyn för olika positioner.

Google Play Musik

Google Play Musik gör att du kan skapa ditt eget musikbibliotek, spela dina favoritlåtar och köpa de senaste albumen eller låtarna från tusentals artister runt om i världen.

YouTube

Dela dina videor eller kolla in de senaste videosensationerna med YouTube-appen.