HTC One A9‎

< < Menu

Läsa och svara på ett e-postmeddelande

1. Från Startsidan tryck på och sedan på E-post.
  2. Växla till det e-postkonto du vill använda.
  3. I inkorgen för e-postkontot trycker du på det e-postmeddelande eller den konversation som du vill läsa.
    Obs!: Om du vill läsa ett speciellt meddelande i en e-postkonversation, tryck på för att expandera konversationen och tryck sedan på e-postmeddelandet.
  4. Tryck på Svara eller Svara till alla.
    Tips: Tryck på för fler åtgärder för meddelandet.

Svara snabbt på ett e-postmeddelande

Du kan snabbt svara på ett nytt e-postmeddelande från startsidan eller låsskärmen.
  1. När du får ett nytt e-postmeddelande, skjut meddelandepanelen nedåt.
  2. På förhandsgranskningen av e-post, tryck på Svara till alla.

Om du har flera meddelanden och inte kan se e-postalternativ, expandera förhandsgranskning av e-post genom att skjuta isär två fingrar på meddelandet.

3. Skriv ditt svar och tryck på .

Spara en bild i ett e-postmeddelande

Viktigt:
  • Beroende på din inställda gräns för e-poststorlek kan du behöva klicka på Visa bilder för att se bilder som är inbäddade i ett e-postmeddelande.
  • Vid användning av vissa e-postkonton kan bifogade bilder inte visas korrekt.
När du visar ett e-postmeddelande, tryck och håll ner på en inbäddad bild och tryck sedan på Spara bild. Du hittar den sparade bilden i albumet Alla nedladdningar i Galleri.

Du kan även kopiera bilden till urklipp eller ställa in den som bakgrundsbild.