HTC One A9‎

< < Menu

Acceptera eller avvisa en mötesinbjudan

Gå till vyn Inbjudningar för att visa inbjudningar till möten som du ännu inte har accepterat eller avböjt.
Viktigt: Du måste konfigurera Exchange ActiveSync-kontot för att ta emot mötesinbjudningar i Kalender.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kalender.
  2. Tryck på > Inbjudningar och tryck sedan på en mötesinbjudan.
  3. Acceptera, avvisa eller preliminärt acceptera inbjudan, eller föreslå en ny tid.
    Tips: Tryck på för att välja ibland fler alternativ, t.ex. att flytta inbjudningen till en mapp.
Om du måste avbryta en accepterad mötesinbjudan eller föreslå en ny tid, visa händelseinformationen i Kalender, tryck sedan på Svar.
Relaterade guider