HTC One A9‎

< < Menu

Lägga till en ny kontakt

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. På fliken Kontakter trycker du på .
  3. Tryck på fältet Namn och mata sedan in namnet på kontakten. Tryck på för att separat ange kontaktens för-, mellan- eller efternamn och namnsuffix, t.ex. Jr.
  4. Välj Kontakttyp. Detta avgör vilket konto som kontakten ska synkas med.
  5. Ange kontaktinformationen i motsvarande fält.
  6. Tryck på .
När du trycker på kontakten som lagts till din kontaktlista, ser du kontaktinformationen och utbytet av meddelanden och samtal. Beroende på kontakttyp kan du även se den personens uppdateringar eller händelser i sociala nätverk.

Hur lägger jag till ett anknytningsnummer till ett kontaktnummer?

När du skapar en ny kontakt eller redigerar en kontakts information i Kontakter kan du lägga till ett anknytningsnummer till deras nummer så att du kan hoppa över röstmeddelanden när du ringer.
  1. Efter att du har angett numret på huvudlinjen, gör ett av följande:
    • Tryck på P(,) för att infoga en paus innan telefonen ringer anknytningen. För att infoga en längre paus, ange P(,) flera gånger.
    • Tryck på W(;) för att bli uppmanad att bekräfta anknytningsnumret.
  2. Ange anknytningsnumret.