HTC One A9‎

< < Menu

Din kontaktlista

I Kontakter-appen listas alla kontakter du har lagrat i HTC One A9 och från de onlinekonton som du är inloggad på. Använd Kontakter-appen för att enkelt hantera kommunikation med personer som är viktiga för dig.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. På din kontaktlista kan du:
    • Öppna din profil och redigera din kontaktinformation.
    • Skapa, redigera, hitta eller skicka kontakter.
    • Tryck på en kontakt för att hitta sätt att snabbt ta kontakt med personen.
    • Se när en kontakt har skickat dig ett nytt meddelande.
Tips: För att sortera dina kontakter efter för- eller efternamn, tryck på > Inställningar > Sortera kontakter efter.

Filtrera din kontaktlista

När kontaktlistan blir lång, kan du välja vilka kontaktonton som ska visas.
  1. På fliken Kontakter trycker du på .
  2. Välj de konton som innehåller de kontakter du vill visa.
  3. Tryck på .

Hitta kontakter

Sök efter kontakter som sparats på HTC One A9, din företagskatalog om du har ett ExchangeActiveSync-konto, eller sociala nätverk du loggat in på.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Kontakter.
  2. Från fliken Kontakter kan du:
    • Hitta kontakter i kontaktlistan. Tryck på och skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter.
    • Sök kontakter i företagskatalogen. Tryck på , skriv in de första bokstäverna i ett kontaktnamn i rutan Sök i Kontakter och tryck sedan på Sök kontakter i din Företagskatalog.
Tips: Utöver att söka efter en kontakt efter namn, kan du söka med hjälp av en kontakts e-postadress eller företagsnamn. På fliken Kontakter trycker du på > Inställningar > Sök kontakter efter, och välj sedan ett sökkriterium.