HTC One A9‎

< < Menu

Starta om HTC One A9 (hård omstart)

Om HTC One A9 har en ihållande problem som inte kan lösas, kan du göra en fabriksåterställning (kallas även för hård återställning eller huvudåterställning). En fabriksåterställning återställer telefonen till sitt ursprungsläge — stadiet innan du slog på telefonen för första gången.
Viktigt: Fabriksåterställning kommer ta bort alla data på din telefons lagringsutrymme, inkluderat appar du laddat ned och installerat, och dina konton, filer och system och appdatainställningar. Se till att säkerhetskopiera all data och alla filer som du vill behålla innan du utför en fabriksåterställning.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Säkerhetskopiering och återställning.
  2. Tryck på Återställ telefon.

För att även ta bort media och annan data på minneskortet väljer du Radera SD-kort.

3. Tryck på OK.
Obs!: En fabriksåterställning kanske inte raderar all data från telefonen permanent, inklusive personlig information.