HTC One A9‎

< < Menu

Starta om HTC One A9 (mjuk omstart)

Om HTC One A9 körs långsammare än normalt, slutar svara på kommandon eller har en app som inte fungerar korrekt, kan du försöka starta om telefonen och se om det löser problemet.

1. Om skärmen är avstängd trycker du på STRÖM-knappen för att slå på den igen.
  2. Tryck på och håll in STRÖM-knappen och tryck sedan på Starta om.
  3. Tryck på Starta om när du blir uppmanad att bekräfta.

HTC One A9 svarar inte?

Om HTC One A9 inte svarar när du trycker på skärmen eller knapparna kan du ändå starta om den.
Tryck och håll ner STRÖM- och VOLYM UPP-knapparna i minst 12 sekunder. HTC One A9 startar om automatiskt.