HTC One A9‎

< < Menu

Kopiera filer mellan HTC One A9 och din dator

Du kan kopiera musik, foton och övriga filer till HTC One A9.
Viktigt:
  • Spara och stäng ner dina filer innan du kopierar dem från datorn till HTC One A9, eller vice versa.
  • Om du använder minneskortet som internminne, kommer datorn bara att visa minneskortets innehåll.
  1. Anslut HTC One A9 till datorn med den medföljande USB-kabeln.
  2. Lås upp skärmen på HTC One A9 om den är låst.
  3. När du får ett popup-meddelande som frågar om du vill använda USB för filöverföringar, tryck på Ja.

Om du inte ser det här meddelandet, öppna Meddelandepanelen, tryck på meddelandet Använd USB för och sedan Filöverföring.

Du kommer då att se alternativ för visning eller importering av filer på datorskärmen.

4. Välj att visa filer.
  5. Kopiera filerna från datorn till HTC One A9, eller vice versa.
  6. När filerna har kopierats, koppla från HTC One A9 från datorn.