HTC One A9‎

< < Menu

Kontrollera batterianvändning

Se hur systemet och apparna använder batteriet och hur mycket ström som går åt.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Ström.
  2. Tryck på Batterianvändning och därefter på ett objekt för att se hur det använder batteriet.
  3. Om du ser avsnittet Justera strömförbrukning medan du tittar på batterianvändningsinformationen, kan du trycka på alternativet under det för att justera inställningar som påverkar batterianvändningen.
Ett annat sätt för att kontrollera batterianvändning för varje app är att gå till Inställningar > Program. Tryck på den app som du vill kontrollera och sedan på Batteri.
Obs!: Om Batteri-alternativet på skärmen Appinfo är gråfärgat, så betyder det att appen inte använder batteriet för närvarande.