HTC One A9‎

< < Menu

Skicka ett textmeddelande (SMS)

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Meddelanden.
  2. Tryck på .
  3. Ange ett kontaktnamn eller mobiltelefonnummer i Till-fältet.
  4. Tryck på området där det står Lägg till text och skriv sedan ditt meddelande.
  5. Tryck på eller tryck på för att spara meddelandet som ett utkast.
    Obs!:
    • Det finns en gräns för antal tecken för ett SMS (visas ovanför ). Om du överskrider gränsen levereras ditt SMS som ett men faktureras som mer än ett meddelande.
    • Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande.