HTC One A9‎

< < Menu

Ansiktsfusion

Undrar du vad du skulle gilla om du delade samma ansiktsdrag som en annan person? Ansiktsfusion använder en persons foto och ett önskat ansikte för att slå ihop två bilder till en.
Viktigt: För att använda Ansiktsfusion, försäkra dig om att:
  • Ansiktena i varje bild måste vara 100 x 100 pixlar eller större.
  • Använd ansiktsbilder utan glasögon och som inte är täckta av hår, en hatt eller något annat objekt.
  • Personen bör titta mot kameran för bästa resultat.
  1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas.
  3. Tryck på och bläddra sedan till det foto som du vill slå ihop med.
  4. Dra i skjutreglaget för att tillämpa Ansiktsfusion på bilden.

För att välja ett annat ansikte, klicka på miniatyrbilden till höger för att bläddra till ett nytt foto.

5. När du är nöjd med resultatet, trycker du på och väljer att spara som ett foto eller en video.