HTC One A9‎

< < Menu

Effekter

Lägg till animerade elements till fotot.

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att ta reda på hur man gör.

2. I det utskjutbara menyn som öppnas tryck på Effekter > .
  3. Tryck på en elementtyp för att använda den på fotot.
  4. Tryck på för att öppna verktygsfältet.
  5. Tryck på , rita en animeringsbana eller område för den valda effekten och tryck sedan på .
  6. Tryck på för att justera animeringens hastighet och intensitet.
  7. Tryck och håll intryckt på ett område med två fingrar och rör sedan fingrarna i en cirkulär rörelse för att rotera animationen.
  8. När du är nöjd med resultatet, trycker du på och väljer att spara som ett foto eller en video.