HTC One A9‎

< < Menu

Fotoformer

Fotoformer gör att du kan lägga till en form till din bild och fylla den med ett annat foto.

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att ta reda på hur man gör.

2. I det utskjutbara menyn som öppnas tryck på Effekter > .
  3. Välj den andra bilden som ska fylla den valda formen.
  4. Välj en form som ska läggas till ditt foto.
  5. Tryck på för att växla till formlagret. Du borde kunna se ikonen för formlager .
  6. Dra formmasken för att flytta den.
  7. Dra isär eller ihop fingrarna på formmasken för att justera dess storlek.
  8. Tryck och håll ner formmasken med två fingrar och rör sedan fingrarna i en cirkulär rörelse för att vrida den.
  9. Tryck på för att återgå till bildlagret och dra sedan isär eller ihop fingrarna på bilden för att justera bildstorleken inuti masken.
  10. Tryck på för att öppna verktygsfältet.
  11. Tryck på , välj ett annat blandningsalternativ för det markerade lagret och tryck sedan på .
  12. Tryck på > och tryck sedan på en inställning för att justera dess värden.
  13. Om du vill slå ihop ditt foto med bildfyllningen tryck på för att byta från bildfyllningslagret till fotolagret.
  14. Tryck på en inställning och dra skjutreglaget för att justera dess värden och tryck sedan på .
  15. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.