HTC One A9‎

< < Menu

Former

Lägg till några mönster till ditt foto genom att lägga till och slå ihop former.

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på Effekter > i den utskjutbara menyn som öppnas.
  3. Välj en form som ska läggas till ditt foto.
  4. Välj en formfärg genom att dra skjutreglaget.
  5. Dra formen för att flytta den.
  6. Dra isär eller ihop fingrarna på formen för att justera dess storlek.
  7. Tryck och håll ner formen med två fingrar och rör sedan fingrarna i en cirkulär rörelse för att vrida den.
  8. Tryck på för att öppna verktygsfältet.
  9. Tryck på , välj ett annat blandningsalternativ för det markerade lagret och tryck sedan på .
  10. Tryck på > och dra sedan skjutreglaget för att justera formens opacitet.
  11. Om du vill slå ihop ditt foto med formen tryck på för att byta från formlagret till fotolagret.
  12. Tryck på en inställning för att justera dess värden och tryck sedan på .
  13. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.