HTC One A9‎

< < Menu

Retuschera bilder på människor

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att ta reda på hur man gör.

2. Tryck på Redigering i den utskjutbara menyn som öppnas.
  3. Välj en ansiktsretuschering att tillämpa och anpassa sedan inställningarna.
  4. Tryck på .
  5. Tryck på och sedan på för att växla mellan före och efter foton.
  6. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.

Fixa röda ögon på foton

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. Tryck på Grundläggande i den utskjutbara menyn som öppnas.
  3. Tryck på och tryck sedan på .
  4. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.