HTC One A9‎

< < Menu

Rita på ett foto

Klottra på dina foton på skoj eller för att markera en intressant del.

1. Från Fotoredigerare välj det foto du vill redigera.

Se Välja ett foto att redigera för att få reda på hur man gör.

2. I det utskjutbara menyn som öppnas tryck på Stil > .
  3. Dra stroke-skjutreglaget för att justera stroke-bredden.
  4. Tryck på för att öppna verktygsfältet, välj en penntyp och tryck sedan på för att dölja verktygsfältet.
  5. Välj en pennfärg från färgfältet.
  6. Rita på fotot.

Du kan trycka på för att växla till helskärmsläge.

7. För att ångra eller göra om en åtgärd, öppna verktygsfältet och tryck sedan på eller .

Eller så kan du använda radergummit i verktygsfältet för att ta bort vissa delar av din teckning.

8. Tryck på .
  9. Tryck på och sedan på för att växla mellan före och efter foton.
  10. Tryck på för att spara ändringarna.

Det redigerade fotot sparas som ett nytt foto. Ursprungsbilden förblir oredigerad.