HTC One A9‎

< < Menu

Lägga till foton eller videor till ett album

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Peka på , och välj sedan vilken vy du vill ha för dina foton och videor.
  3. Öppna en grupp av foton och videor, såsom en händelse i Tidslinje-vyn eller ett album.
  4. Peka på > Lägg till i album.
  5. Välj fotona eller videorna du vill lägga till och peka sedan på Nästa.
  6. Skapa ett album eller välj ett album som du redan skapat i Galleri. För att skapa ett nytt album att flytta eller kopiera till, tryck på .
Tips: För att lägga till ett enskilt foto eller video till ett album, tryck och håll fotot eller videon. Peka på Lägg till i album, och välj sedan sökvägen för albumet eller skapa ett nytt album.