HTC One A9‎

< < Menu

Visa foton och video i Galleri

Kom ihåg de gamla goda tiderna. Använd Galleri för att visa alla dina foton och videor. Visa dem efter tid eller album. När du tittar på foton och videor i helskärm, kommer navigeringsknapparna på skärmen att döljas. Tryck var som helst på skärmen för att se Galleri-kontrollerna och navigeringsknapparna på skärmen.

Visa foton och videor sorterade efter tid

Växla till Tidslinje-vy när du vill se dina foton och videor efter när de blivit tagna.
  1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Tryck på > Tidslinje.

Du ser då flikikoner för att växla mellan olika layouter.

3. Gör ett av följande:
    • Tryck på för att se foton och videor i ett rutnät.
    • Tryck på för att se foton och videor organiserade efter händelser.
    • Tryck på för att se foton och videor organiserade efter år, och tryck sedan på månad för att se de foton som du tog då.
  4. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.
Tips: Du kan även föra ihop eller isär två fingrar på skärmen för att rulla genom rutnät, händelser och årets layouter.

Visa foton och videor efter album

1. Från Startsidan tryck på och sedan på Galleri.
  2. Tryck på > Album.
  3. Tryck på en platta för att öppna ett album.
  4. Tryck på en bild eller video för att se den i fullskärm.