HTC One A9‎

< < Menu

Ta ett RAW-foto

Vill du behålla mer detaljer i dina bilder eller fixa belysningen i efterbehandlingen?Med Pro-läge kan du ta bilder som sparas som RAW-bildfiler i DNG-format tillsammans med en komprimerad JPG-version.

RAW-filen innehåller mer bildinformation för bearbetning och du kan använda appen Fotoredigerare och dess RAW-redigeringsverktyg eller en fotoredigerare på din dator för att redigera dina foton och få dem att se ut som du vill.

Obs!: När du tar ett RAW-foto, sparas både en RAW- och JPG-fil. RAW- och JPG-filer visas som en enda miniatyr i Galleri.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Tryck på > Pro.
  3. Se till att markeras. Om inte, tryck på för att ändra det.

Välj om du bara vill spara en komprimerad JPG-version.

4. Tryck på .