HTC One A9‎

< < Menu

Manuell justering av kamerainställningar

Vill du ta kommandot över expertinställningar på din kamera för olika miljöer och ljusförhållanden? Använd Pro-läge för att manuellt justera värden för inställningar som vitbalans, exponering, ISO och mer.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Tryck på > Pro.
  3. Tryck på en inställning och dra sedan dess skjutreglage för att göra justeringar.

Tryck på en inställning igen för att dölja reglaget.

4. För att ändra en inställning tillbaka till automatisk tryck på .
  5. När du är redo att ta ett foto trycker du på .