HTC One A9‎

< < Menu

Använda Zoe-kamera

Få mer än bara en stillbild. Med Zoe-kamera kan du föreviga levande stunder som ett 3-sekunders videoklipp och 3 stillbilder.

De 3 stillbilderna är inbäddade i videoklippet och kan ses eller sparas som separata bilder med hjälp av Galleri.

Viktigt: Vissa kamerafunktioner är inte tillgängliga när du använder Zoe-kamera, t.ex. zoomning.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Kamera-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. På sökarskärmen, tryck på för att aktivera Zoe-kamera.
  4. När du är redo att börja infångningen, tryck på .

När du ser att slutarknappens ikon långsamt blir blå , fortsätt att hålla telefonen stadigt medan kameran tar 3 foton och 3-sekunders videon.

Tips: När du tar dina bilder med ett 3-sekunders videoklipp med hjälp av Zoe-kamera är det bra att:
  • Hålla stadigt i HTC One A9 för att fånga rörliga motiv mot en statisk bakgrund.
  • Vid gruppfoton, be dina motiv att hålla samma ställning tills du har fotograferat klart.