HTC One A9‎

< < Menu

Använda Röst-Selfie

Röst-Selfie låter dig enkelt ta ett foto eller spela in videoselfies med röststyrning. Du behöver bara aktivera den här funktionen i kamerans inställningar.
Obs!: Funktionen är kanske inte tillgänglig för alla språk.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  3. Tryck på > Kameraalternativ.
  4. Välj alternativet Röst-Selfie och tryck sedan på .
  5. Posera och rama in dig själv i sökaren.
  6. Titta på den främre kameran och sedan:
    • Säg Fota för att ta en fotoselfie.
    • Säg Starta video för att spela in en videoselfie.
Tips: Du kan också ta foto med röst med den stora kameran. Växla till Kamera-läge och aktivera Ta foto med röst i kamerans inställningar. Funktionen Ta bild med röst är kanske inte tillgänglig på alla språk.