HTC One A9‎

< < Menu

Använda Auto-Selfie

Håll still för att ta en automatisk selfie—eller bara le! Du behöver bara aktivera den här funktionen i kamerans inställningar.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Växla till läget Selfie. För att ta reda på hur du växlar mellan fotograferingslägen, se Välja ett bildtagningsläge.
  3. Tryck på > Kameraalternativ.
  4. Välj alternativet Auto-Selfie och tryck sedan på .
  5. Posera och rama in dig själv i sökaren.
  6. Ta din selfie automatiskt, titta på den främre kameran och sedan:
    • Håll stilla tills den vita rutan blir grön i sökaren.
    • Eller le mot kameran. Håll kvar ditt leende i några sekunder tills bilden har tagits.