HTC One A9‎

< < Menu

Ta flera bilder kontinuerligt

Vill du ta foton av rörliga motiv? Vare sig det är dina barns fotobollsmatch eller en biltävling kan du fånga spänningen.
  1. Startsidan tryck på kameraikonen för att öppna appen Kamera.
  2. Byt till Kamera-läge du inte är i det här läget. Se Välja ett bildtagningsläge för detaljer.
  3. Tryck och håll ner slutarknappen på skärmen .

Kameran tar bilder i följd av motivet.

4. Välj vad du vill göra med de kontinuerliga bilderna:
    • För att bara spara en bild, välj den bild du tycker bäst om och tryck sedan på Bästa tagning.
    • Tryck på Ta bort, välj de bilder du inte vill ha och tryck sedan på Ta bort för att spara endast de återstående bilderna.
    • För att spara alla bilderna tryck bara på .
Relaterade guider