HTC One A9‎

< < Menu

Posta på dina sociala nätverk

Du kan enkelt posta en statusuppdatering från HTC BlinkFeed.
Viktigt:
  • Du måste logga in på ditt sociala nätverk innan du kan skicka en statusuppdatering från HTC BlinkFeed.
  • När du lägger till ett socialt nätverk till HTC BlinkFeed måste du ge HTC Sense behörighet att komma åt det.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Tryck på > Skriv och välj sedan ett socialt nätverk.
  3. Skriv din statusuppdatering och posta den på ditt sociala nätverk.