HTC One A9‎

< < Menu

Olika sätt att lägga till innehåll på HTC BlinkFeed

Skräddarsy HTC BlinkFeed för att visa artiklar och statusuppdateringar från dina favoritnyhetskällor och appar.

Lägga till källor i HTC BlinkFeed

Lägg till nyhetskällor såsom News Republic för att välja från ett stort antal olika nyhetstjänster.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Tryck på och välj sedan de källor du vill lägga till.

Välja flöden

Upptäck berättelser och artiklar om HTC BlinkFeed.
Viktigt: Du måste lägga till en nyhetskälla innan du kan välja flöden.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Bredvid News Republic, tryck på > Lägg till ämnen.
  3. Svep över skärmen för att bläddra bland kategorierna.
  4. Välj ett eller flera flöden.

Visa innehåll från dina appar och sociala nätverk

Se dina vänners inlägg i sociala nätverk eller visa innehåll från dina HTC-appar i HTC BlinkFeed.
Viktigt:
  • Du måste logga in på ditt sociala nätverk innan du kan skicka en statusuppdatering från HTC BlinkFeed.
  • När du lägger till ett socialt nätverk till HTC BlinkFeed måste du ge HTC Sense behörighet att komma åt det.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Tryck på och välj sedan de program och sociala nätverk du önskar.

Söka efter och lägga till ett intressant ämne

Letar du efter ett mer specifikt ämne? Söka efter och välja intressanta ämnen att visa i HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Bredvid News Republic, tryck på > Lägg till ämnen.
  3. Tryck på , och sedan på Sök ämnen och leverantörer och skriv in sökorden för det du letar efter.
  4. Tryck på ett resultat för att lägga till det i Mina ämnen i News Republic-appen. Du kan även trycka på Visa flöden från RSS-leverantörer för att se RSS-flöden relaterade till ämnet. Om du inte kan se plattan, rulla uppåt.

Prenumerera på utländska nyhetskällor

Vill du hålla dig uppdaterad om aktuella händelser i mer än en region? Du kan visa nyhetskällor från olika länder på HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed, svep åt höger för att öppna den utskjutbara menyn.
  2. Bredvid News Republic, tryck på > Lägg till ämnen.
  3. Tryck på bredvid namnet på området eller regionen, och välj sedan en annan.
  4. Välj flöden att lägga till.

Göra läsning mer bekväm

Gör läsning av HTC BlinkFeed-innehåll mer bekväm med typsnitt som kan justeras eller nattläsningsläge.
  1. HTC BlinkFeed, tryck på en artikel för att öppna den i News Republic.
  2. Tryck på och gör ett av följande:
    • Tryck på Nattläge för att växla till nattläsningsläge.
    • Tryck på Teckensnittsstorlek och välj en storlek.