HTC One A9‎

< < Menu

Notification LED

Meddelandelysdioden visar en:
  • Lampa med fast grönt sken när HTC One A9 är ansluten till nätadaptern eller datorn och batteriet är fulladdat.
  • Blinkande grön lampa när du har ett väntande meddelande.
  • Lampa med fast orange sken när batteriet laddas.
  • Blinkande orange lampa när batterinivån är mycket låg.

Välja när meddelande-LED ska blinka

Du kan ändra när den ska blinka och vilka program som använder lysdioden när det finns nya meddelanden.
  1. Startsidan tryck på > Inställningar > Ljud och meddelande.
  2. Under Meddelande tryck på Blixtmeddelanden. Välj om du alltid vill att lysdioden ska blinka eller bara när skärmen är avstängd.
  3. Tryck på App-ljusmeddelanden. Välj vilka programmeddelanden du vill att lysdioden ska blinka för.
Tips: I andra program, kontrollera dess inställningar för att ta reda på om de har ett alternativ för att blinka med lysdioden.