HTC One A9‎

< < Menu

Meddelandepanelen

Meddelandeikoner informerar dig om nya meddelanden, kalenderhändelser, larm och pågående aktiviteter som nedladdning av filer.
När du ser meddelandeikonerna, öppna meddelandepanelen för att kontrollera detaljerna i meddelandena du fått.
För att öppna meddelandepanelen, glid ner från skärmens ovankant.
  • För en del meddelanden kan du vidta omedelbara åtgärder. Till exempel peka på ett meddelande om missat samtal för att ringa tillbaka eller svara med ett textmeddelande.
  • Tryck på meddelandeikonen till vänster för att öppna motsvarande program.
  • För att ta bort ett enda meddelande i listan, dra det till vänster eller höger. För att avvisa alla icke-beständiga meddelanden, tryck på .
Om du har flera meddelanden kan du rulla ner listskärmen för att se alla.
Obs!: Du kan ändra vilka programmeddelanden du vill ta emot. Se Hantera programmeddelanden.