HTC One A9‎

< < Menu

HTC BlinkFeed Meddelanden

Då och då kommer du att se HTC BlinkFeed-meddelanden, t.ex. förslag på en närliggande restaurang eller en rekommenderad artikel.
  1. Dubbeltryck på meddelandet för att se hela meddelandet.

För restaurangrekommendationer, tryck på eller meddelandetexten.

2. Tryck på meddelandet igen för att få mer information om restaurangrekommendationen eller för att läsa artikeln i HTC BlinkFeed.
Obs!: Om du inte vill se restaurangrekommendationer på låsskärmen, gå till HTC BlinkFeed och tryck sedan på > > Inställningar > Meddelande på låsskärmen. Rensa sedan alternativet Slå ihop måltider.