HTC One A9‎

< < Menu

Interagera med meddelanden på låsskärmen

Förutom att se meddelanden på låsskärmen kan du också interagera med dem.
  1. Tryck två gånger på ett meddelande för att gå direkt till motsvarande app.
  2. För att se hela listan över meddelanden på låsskärmen, svep nedåt på låsskärmen. Du kan trycka på ett tomt område på skärmen för att återgå till låsskärmen.
  3. Svep åt vänster eller höger på meddelandet för att ta bort det.
  4. Tryck och håll ner ett meddelande för att se mer relaterad information.
  5. Tryck på för att prioritera meddelanden från den relaterade appen.