HTC One A9‎

< < Menu

Ställa in bostad och arbetsplats

I HTC Sense Home-widgeten, ange din bostads- och arbetsplats baserat på din adress, Wi-Fi-nätverk eller båda två.

Du kan koppla flera adresser och Wi‍-Fi-nätverk till var och en av dessa platser Med hjälp av dina inställda adresser eller Wi‍-Fi-nätverk kan HTC Sense Home-widgeten avgöra var du är och visa lämpliga program.

1. Startsidan svep åt höger eller vänster tills du ser HTC Sense Home widget.
  2. Tryck på > > Ställ in platser.
  3. Välj den plats du vill ställa in.
  4. Tryck på och gör ett av följande:
    • Tryck på Adress och ange sedan din gatuadress eller välj den på kartan.
    • Tryck på Wi-Fi-nätverk och välj ett eller flera Wi‍-Fi-närverk som du vill koppla med platsen.
  5. När du är klar med att ställa dina bostads- och arbetsplatser, tryck på .