HTC One A9‎

< < Menu

Rörelsegester

Använd rörelsegester för att stänga av ljudet på HTC One A9, sänka ringsignalen m.m.

Lyft telefonen för att automatiskt svara på ett samtal

För att automatiskt svara på ett inkommande samtal, lyft telefonen och titta på skärmen först för att se vem som ringer innan du håller den mot örat.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ring och markera/avmarkera Besvara samtal automatiskt.

Vänd för att tysta

Om din telefon är vänd uppåt när ett samtal kommer in, vrid på telefonen för att tysta den.

Om du går till Inställningar och sedan trycker på Ljud och meddelande > Vänd för att tysta, kan du ställa in din telefon till:

Tysta en gång Tysta endast en gång efter vändning av telefonen. När telefonen fortfarande är vänd nedåt, ringer den igen när det finns andra inkommande samtal.
Tysta alltid Efter att du vänt telefonen för att stänga av ljudet för ett samtal, hålls den alltid tyst medan den fortfarande är vänd nedåt när det finns andra inkommande samtal.

Ta upp för lägre volym

Under affärsmöten eller på restauranger, ta upp HTC One A9 vid inkommande samtal för att automatiskt sänka ringsignalens volym.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ljud och meddelande och markera eller avmarkera sedan Diskret ringning då samtal besvaras.

Öka ringvolym automatiskt när telefonen ligger i fickan eller väskan

Fickläge gör att HTC One A9 känner igen när telefonen är i fickan eller väskan och höjer volymen för ringsignal så att du kan höra det i bullriga miljöer.

Den här funktionen kan slås på eller stängas av. Gå till Inställningar, tryck på Ljud och meddelande och markera eller avmarkera sedan Fickläge.

Vänd på HTC One A9 för att se bättre

På många skärmar kan du automatiskt ändra skärmorienteringen från porträtt till landskap genom att vända HTC One A9 på sidan.

När du matar in text kan du vända HTC One A9 i sidled för att visa ett större tangentbord.