HTC One A9‎

< < Menu

Överföra foton, videor och musik mellan telefonen och datorn

Det finns olika sätt för att överföra din media från eller till datorn.
  • Anslut HTC One A9 till datorn. Din dator kommer att känna igen den som en flyttbar USB-enhet och du kan kopiera dina media mellan dessa. Se Kopiera filer mellan HTC One A9 och din dator.
  • Ladda ner och använd HTC Sync Manager-programvaran till datorn. Du kan ställa in den automatiskt för att få musik, foton och videor från HTC One A9 till datorn. Du kan också synkronisera spellistor från datorn till telefonen.

Om du har en iPhone kan du även ansluta den och överföra kamerarullens foton till datorn genom att använda HTC Sync Manager. Anslut då HTC One A9 igen och kopiera över dem.

Se Om HTC Sync Manager.
  • Använd en molnlagringstjänst för att ha din media på en plats så att du kan hantera den var du än är—på datorn, HTC One A9 och andra mobila enheter.