HTC One A9‎

< < Menu

Konfigurera HTC One A9 för första gången

När du slår på HTC One A9 för första gången blir du uppmanad att konfigurera den.
Tips: Du kan aktivera TalkBack genom att navigera genom röståterkoppling innan du väljer språk. Tryck och håll ned två fingrar på skärmen tills du hör ett meddelande som säger att tillgänglighetsläge är aktiverat.
Gå igenom inställningen på enheten för att välja internetanslutning, ställa in enhetsskydd och mer.
  • Använd Google-säkerhetskopia om du har använt den för att säkerhetskopiera din gamla telefon. På skärmen Hämta dina appar och data tryck på Återställ från denna säkerhetskopiering. Från menyn, välj din gamla telefon om du vill återställa dina program från en tidigare telefon som har säkerhetskopierats med hjälp av Google backup-tjänst. Annars tryck på Konfigurera som ny enhet.
  • Ställ in enhetsskydd för HTC One A9.
Obs!:
En del funktioner som behöver ansluta till Internet såsom platsbaserade tjänster och autosynkronisering av dina online-konton kan medföra extra dataavgifter. För att undvika att det uppstår datakostnader, avaktivera dessa funktioner under Inställningar. För mer information om platstjänster, se Slå på och stänga av platstjänster.